Новый персонаж

Vratum

Heir
Customer
Нашел конфиги которые отвечают за % ХП,ЦП,МП после смерти
Но как дать фул новому игроку при старте?

возможно это поможет, если добавить параметр в зону появления новых персонажей

возможно это поможет, если добавить параметр в зону появления новых персонажей
Не прокатит, если старт зона ГДД, будут ресториться даже те кто будет появляться после смерти, странно что новый игрок появляется с 10% цп. 80 хп. 90мп. (примерно)

а вообще интересно, зачем? Всегда можно у баффера отхилится

а вообще интересно, зачем? Всегда можно у баффера отхилится
Ну как бы это не нормально когда новый персонаж уже заходит побитый Везде и всегда новый персонаж заходит фул

Нашел конфиги которые отвечают за % ХП,ЦП,МП после смерти
Но как дать фул новому игроку при старте?
# Количество HP, MP и CP при возрождении
# "-1" - оставить столько, сколько было, <0> - 1 ед. (только HP)
RespawnRestoreCP = -1
RespawnRestoreHP = 65
RespawnRestoreMP = -1

# Количество HP, MP и CP при возрождении
# "-1" - оставить столько, сколько было, <0> - 1 ед. (только HP)
RespawnRestoreCP = -1
RespawnRestoreHP = 65
RespawnRestoreMP = -1
Этот конфиг отвечает только за возрождение после смерти, на создание нового чара не влияет при любым параментрам.
Думаю что нужно по дефолту поправить что бы новый созданый персонаж был фул хп цп мп

Этот конфиг отвечает только за возрождение после смерти, на создание нового чара не влияет при любым параментрам.
Думаю что нужно по дефолту поправить что бы новый созданый персонаж был фул хп цп мп
що заважає створити баф який ресає хп цп і вішати його тільки новим персонажам?

що заважає створити баф який ресає хп цп і вішати його тільки новим персонажам?
Для чого щось створювати якщо це повинно бути автоматом при любих обставинах - новий створений гравець заходить з цільними характеристиками? Я думаю це якась певна проблема яку @Deazer повинен вирішити

Зачем что-то создавать если это должно быть автоматом при любых обстоятельствах – новый созданный игрок заходит с цельными характеристиками? Я думаю это какая-то определенная проблема, которую @Deazer должен решить
Хорошо придумали гугл переводчик )))

Для чого щось створювати якщо це повинно бути автоматом при любих обставинах - новий створений гравець заходить з цільними характеристиками? Я думаю це якась певна проблема яку @Deazer повинен вирішити

Я чомусь подумав, що у вас кастомне створення персонажа.

Усе залежить від того, чи ваш персонаж першого рівня, чи ви одягаєте на нього якийсь шмот і чи даєте стартовий баф.
Якщо ви створюєте голого персонажа першого рівня без бафу, і його HP/CP не повністю заповнені тоді це баг.

Усе залежить від того, чи ваш персонаж першого рівня, чи ви одягаєте на нього якийсь шмот і чи даєте стартовий баф.
Якщо ви створюєте голого персонажа першого рівня без бафу, і його HP/CP не повністю заповнені тоді це баг.
эшель беке бе

Хорошо придумали гугл переводчик )))
Я тобі можу дати номер телефону і це саме повторити голосом, з Івано Франківським акцентом :)

40 лвл, топ ц грейд, стандартний набор бафу, на мою думку це не повинно впливати, при любих обставинах він повинен родитись цілий :)

40 лвл, топ ц грейд, стандартний набор бафу, на мою думку це не повинно впливати, при любих обставинах він повинен родитись цілий :)
Розумію, саме це й впливає. Простий варіант створити окремий ефект (баф), що відновлює CP/HP/MP, і додати його наприкінці списку стартових бафів.

це буде те саме що додати в хардкодом.
так як створення персонажа відбуваєтьсяще на етапі CharacterCreate а сам баф вже вішається в момент пешого входу.

ну або просіть Deazer додати опцію (її доречі і екстом можна повісити)

if (activeChar.getOnlineTime() == 0L) {
for (final Pair<Integer, Integer> skIdLvl :
activeChar.isMageClass()
? Config.OTHER_MAGE_BUFF_ON_CHAR_CREATE
: Config.OTHER_WARRIOR_BUFF_ON_CHAR_CREATE) {
final Skill skill = SkillTable.getInstance().getInfo(skIdLvl.getLeft(), skIdLvl.getRight());
if (skill != null)
skill.getEffects(activeChar, activeChar, false, false);
}

// Відновлення HP/MP/CP після накладення бафів
activeChar.setCurrentHpMp(activeChar.getMaxHp(), activeChar.getMaxMp());
activeChar.setCurrentCp(activeChar.getMaxCp());
activeChar.broadcastUserInfo(true);
}

Back